Gå til innhold

Healthy food – Norwegian twist

desember 3, 2015

Det er julestri og jeg er sykemeldt og blakk, men jeg bestemmer meg for å feire ferdigstilling av de viktigste gavene med en sunn lunsj.

Nærmere bestemt en laksewrap på Healthy Food på Solsiden. Det er røykalaks og salat og sylta ingefær. Ingefæren er god og laksen og, men jeg et ikke helt sikker på hva jeg betaler hundre kroner for. Ikke avokadoen i alle fall, for den var ekstra. Og jeg lurer litt på ekstra hva da, for jeg finner ikke igjen avokadoen, med mindre de mener den kremete greia som smaker ok, men ikke så mye avokado.

Det er nok meg som begynner å bli gammel, eller har det for lite travelt. Jeg synes bordene bør være ryddige, og rene, men det står skitne kopper på hele bordet, og det er søl på det, som ikke er så praktisk når man ikke har tallerken.

Naboene på andre bordet snakker om arbeiderkrav. På andre siden slår det seg ned ei eldre dame, en av våre nye landsmenn fra Østen. Jeg prøver å hilse henne god jul, men hun ser ikke opp. Jeg blir ganske fort ferdig med wrappen. Plakaten sier jo også «kvikk». Men det var godt, da. Og det er snart jul.

Laksewrap

Reklame

From → Spisesteder

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: