Skip to content

Fraternisering med forretningsfiffen

oktober 17, 2015

Hjørnet Bar og Brasserie er arena for mye forretningsforbrødring og møblert fraternisering i Trondheim. Den er ikke like gammel som hotellet den er en del av (1870) eller hotellets restaurant Palmehaven (1918), men Hjørnet er et anstendig, tilårskomment møtested for byens pels- og kamelhårkledde fiff.

Vi fiffer oss til med klassisk rekesmørbrød, napoleonskake og en mer kontemporær burger. Kakemonsteret kan melde at bakverket er like velsmakende og vanskelig å spise som vanlig. Jeg er ikke så begeistret for napoleonskake, men jeg er imponert over presentasjonen. Den klassiske kaken kombineres med en moderne (i alle fall her til lands), rosa makron, smakfullt dandert som en rose på toppen. Hipt møter klassisk, og det er Hjørnet på sitt beste.

Mitt rekesmørbrød er tilsvarende lekkert dandert, som en opp-ned rekecoctail. Det er ordentlige reker, og det er, bokstavelig talt, en hel haug av dem. Selv om sidemannen bemerker at det beste med rekesmørbrød er at man kan spise veldig mange døde dyr på én gang, så synes jeg det beste er at rekene ikke er dvaske og ekle, men ferske. Jeg finner til og med tre rekeben på tallerkenen, til vitner på at her snakker vi håndskrellet.

Da får det heller være at hamburgeren til selskapets yngste deltaker kom litt sent. Sånn kan det gå når man sitter på finere spisesteder og nerder med Munchkin.
Vi kan kalle det fiffekarma.

Hjørnet

Reklamer

From → Spisesteder

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: