Skip to content

Wilmersburger

oktober 6, 2015

Vrangtante tester oster, til allmenn og egen forlystelse (mest egen).

La meg først få brakt dét på rene at jeg synes det er prinsipielt bra å ha samvittighet og å omsette denne til praksis i hverdagen. Jeg var faktisk selv vegetarianer – ikke mange vet dette om meg – i en kort periode, og spiste lite kjøtt i mange år, ut i fra hensynet til dyrevelferd.

Jeg respekterer faktisk denne overbevisningen såpass at jeg synes det burde ha vært kriminelt å servere folk slikt søppel og påstå at det skal være «ost». Wilmersburger er ikke en ost. Det smaker ingenting, har en rar og ekkel konsistens og smelter heller ikke skikkelig, selv om reklamen påstår at den gjør det.

Og det sier jeg ikke bare ut i fra subjektiv synsing; Det ER faktisk ikke en ost. Wilmersburger vegan cheese består av vann, kokosfett, potetstivelse, salt og smakstilsetning, og er farget med betakaroten. Altså ingenting som er i nærheten av å være ost.

Knapt nok noe som er i nærheten av å være mat engang. Og veganere som virkelig trenger å tenke på at de skal få i seg de riktige proteinene og vitaminene!

Pakningen påstår at den er melkefri. laktosefri, GMO-fri, glutenfri og soyafri, men det burde heller ha stått: Fri oss fra dette vissvasset. Dette produktet er en SKAM for ost, kyr, veganere, konge og fedreland, guder og hvermann.

Borgere i Wilmer, skam dere. FY!

Wilmersburger veganerost

Reklamer

From → Ost

2 kommentarer
  1. Stine permalink

    Alltid gøy å lese dine ostetester, selv om det ikke er en ost. Men har du testet Den Blinde Ku sin Blåmandag ? Med fikenmarmelade ?

    • Nei, det tror jeg faktisk ikke. Har prøvd Blinde kus voksede oster, men skal definitivt kaste meg over den blå en gang. Fiken er aldri feil. :p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: