Skip to content

Jermi Kaseria Raucher Schinken

oktober 5, 2015

Vrangtante tester oster, til allmenn og egen forlystelse (mest egen).

Eller røkt ost med skinke på norsk – en mild ost som får smaken sin fra røyking heller enn modning, og fra smakstilsetninger som chili, skinke osv.

Pølseformet, og selges helst i tykke skiver. Egner seg godt på saltkjeks og i ostesmørbrød. Skinnet er typisk brunt og litt seigt fra røykinga, som opprinnelig ble utført for å øke holdbarheten på osten.

Røkt ost er typisk for, men ikke begrenset til, Nederland, Sveits og Østerrike.

RŠucher

Advertisements

From → Ost

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: